Yogafriend Efterår 2019

Velkommen til en ny sæson med blid, styrkende og terapeutisk MediYoga. Studiet er beliggende på indre Østerbro - lokalet vender ud til gården og er som en lille stille oase midt i byen. Under en time hos Yogafriend er det din egen oplevelse, som er i fokus - der er ingen krav til præstation. Vi forsøger at stilne sindet, vores tanker, vaner, mønstre - gennem vejrtræknings øvelser, yoga,
afspænding og meditation. Du vil opleve, at du aktivt kan påvirke din helse, få mere energi, overskud og glæde i dit liv. Yogafriend har valgt at tilbyde små hold - max 7 deltagere pr. hold og tilbyder 4 ugentlige hold. Du ligger på skønne bløde uld måtter og får et lille break fra hverdags livet.   

Deltag på et ugentligt hold:

En ugentlig dag - hvor du tilmelder dig et hold, dit faste stamhold - bliver du forhindret i at deltage på dit faste hold, kan du deltage på ét af de andre, såfremt der er plads.

Tirsdage: kl 15.30-16.45

Tirsdage: kl. 17.15-18.30

Torsdage: kl. 12.30-13.45

Fredage kl. 10.15-11.30

Du tilmelder dig et forløb på enten 8 eller 16 gange. Alle hold starter uge 34 ( tirsdag d. 20. august) og slutter uge 50 ( tirsdag d. 10. december). Der er åbent for tilmelding nu - små hold med max 7 deltagere.

Tirsdage: MediYoga for øget helse og balance

Torsdage: Antistress

Fredage: MediYoga basis

Forløb på 8 gange koster 1600,-kr

Forløb på 16 gange koster 2600,-kr

 

 

Firma Yoga

Yogafriend tilbyder yoga på din arbejdsplads.En god start eller afslutning på din arbejdsdag. MediYoga består af målrettede øvelser og meditationer.
Du vil bl.a. opleve større bevægelighed, mindre stress - åndedrættet, blodtrykket og ikke mindst humøret kan forbedres.
Alle kan deltage - øvelserne tilpasses den enkelte.
Kontakt Yogafriend hvis du ønsker en ugentlig MediYoga klasse i firmaet.

 
 

Ugentlige hold:

Drop-in koster DKK 220 - du møder op og ser om der er plads. 

NB - små eksklusive hold - max 7 deltagere.
Du betaler ved tilmelding og tilmelding er bindende.
Tilmelding til Yogafriends kurser:
Gå ind på yogafriend.dk under 'kontakt' og tilmeld dig - du modtager en mail fra Yogafriend om der er ledige pladser og herefter kan du betale for kurset. Du kan også sende en sms til: 60172207


Betaling:
MobilePay: 32487  Yogafriend
Danske Bank: 4310-10964644