Om Medi Yoga
 

 

MediYoga - Medicinsk Yoga er en terapeutisk Yoga form, der er udviklet gennem forskning i samarbejde med sundhedsvæsenet i Sverige. MediYoga består af åndedrætsøvelser, simple fysiske øvelser, afslapning og meditation. Øvelserne kan udføres siddende på gulvet, på en stol, liggende eller stående. Gennem undersøgelser, forskning og erfaring ved vi hvilke øvelser, som hjælper for forskellige sygdomme og lidelser, både fysisk og mentalt.

Hvis du er sund og rask, kan MediYoga hjælpe dig til større indsigt, stabilitet, fred og harmoni. I MediYoga er den grundlæggende tanke, at krop, sind og følelser hænger sammen.

MediYoga repræsenterer idag en selvstændig gren på yogatræet. MediYoga kan fungere for alle - ung som ældre - og også for personer med særlige udfordringer - feks. rygsmerter, åndedrætsbesvær, stress, søvnproblemer, let depression eller måske blot med lidt uro i krop og sind.

MediYoga indeholder blide øvelser, men også mere krævende øvelser - tilpasset den enkelte deltager; åndedræts- og koncentrations teknikker, afspænding og meditation. MediYoga har siden 1995 udviklet et stort antal programmer specifikt for det moderne menneskes behov.

Se evt. mere på www.mediyoga.se

Kom og oplev den virkningsfulde MediYoga. 

Yoga baseret på medicinsk forskning.